Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Μουντιάλ 2010 Η Σακίρα στην τελετή έναρξηςΗ Σακίρα και ένα συγκρότημα από τη Νότια Αφρική, οι Freshlyground, επιλέχθηκαν για να τραγουδήσουν τον ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.Το τραγούδι του Μουντιάλ, το οποίο θα έχει τίτλο Time for Africa, αναμένεται να αρχίσει να ακούγεται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλου του κόσμου από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να το κατεβάσουν από τις 26 Απριλίου.

Η Σακίρα και οι Freshlyground θα τραγουδήσουν τον ύμνο στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 10 Ιουνίου, αλλά και πριν τον τελικό της 11ης Ιουλίου.

Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια.

Περίπου 100.000 εισιτήρια για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πουλήθηκαν μέσα στην πρώτη ημέρα πώλησης τους σε εκδοτήρια, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, σημειώθηκε sold out στα εισιτήρια για 29 από τα 64 παιχνίδια του Μουντιάλ, συμπεριλαμβανομένων των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στο Κέιπ Τάουν και το Ντουρμπάν, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα για τον τελικό και τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης.

http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου